Το μεσιτικό γραφείο  LEFKADA REAL ESTATE  δραστηριοποιείται στον τομέα της αγοροπωλησίας  και ενοικίασης  ακινήτων  στο όμορφο νησί της Λευκάδας και όχι μόνο. Μ’ ένα δίκτυο συνεργατών  και συνεργαζόμενων  μεσιτικών γραφείων ανά την Ελλάδα  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους  επιθυμούν να πουλήσουν ή να εκμισθώσουν το ακίνητο τους  αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να προβούν στην αγορά ή την ενοικίαση  κάποιου χώρου που θα καλύπτει τις ανάγκες τους.

Το LEFKADA REAL ESTATE είναι ένα νόμιμο μεσιτικό γραφείο  που  εργάζεται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και διαφυλάσσει τα προσωπίκα δεδομένα των  πελατών του  καθ ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας αλλά και μετά το πέρας αυτής. Κάθε πελάτης  είναι για εμάς μοναδικός  και βασική μας επιδίωξη είναι η ικανοποίηση  των απαιτήσεων του.

Εργαζόμαστε με οργάνωση και συνέπεια ,και καθώς η ομαδικότητα εξασφαλίζει μεγαλύτερες επιτυχίες, συνεργαζόμαστε  με τους πιο υπεύθυνους και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες, νομικούς, συμβολαιογράφους, αρχιτέκτονες και μηχανικούς που διασφαλίζουν το άρτιο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Αναλαμβάνουμε την πώληση , αγορά και ενοικίαση ακινήτων και, με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη,  απευθυνόμαστε στους εξειδικευμένους συνεργάτες  μας για την εκπόνηση σχεδίων  ανοικοδόμησης  κτιρίου ή την ανακαίνιση του ακινήτου.